Advertisement

2020 Skoda Superb test sürüşü | Polo parasına makam aracı

2020 Skoda Superb test sürüşü | Polo parasına makam aracı Makjaylı Skoda Superb'i kullanıyoruz. 1.5 litrelik benzinli ACT motor ve 7 ileri DSG şanzıman ile satılan Superb, fonksiyonelliği ve geniş iç hacminin yanına aktif ve pasif güvenlik donanımlarını da ekleyerek çok daha rekabetçi bir konuma gelmiş.

#skoda #superb #benzintv

DİĞER VİDEOLAR:

Yerli otomobili inceledik
Dizel mi daha mantıklı LPG mi?
LPG'li Dacia Sandero Eco test sürüşü
BMW 2002 tii | Bir Tur versene
2020 Peugeot 2008 test sürüşü
SsangYong Tivoli test sürüşü
2020 Skoda Octavia test sürüşü
2019 Volkswagen Passat test sürüşü
Honda CRX'in kaportasını baştan yaptık
Honda Civic 1.5 Turbo manuel test sürüşü
LPG'li Hybrid olur mu? Corolla Hybrid test sürüşü


WEB SİTESİ


Sticker ve araç kokusu satın alarak bize destek olun:

SOSYAL MEDYA HESAPLARI
Instagram : benzin_magazin, burak_ertem
twitter :BenzinMagazin, burakertem
facebook : benzinmagazin

Bu otomobilin ayrıntılı fotoğraflarını incelemek, bilgisayarınıza indirmek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Lütfen, bu videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ve abone olarak kitlemizi çoğaltmamıza yardımcı olun! Yaptığınız yorumları kesinlikle dikkate alıp, içeriklerimizi üretirken göz önünde bulunduracağımız unutmayın!

Bu videoda kullanılan tüm görüntü kayıtları Benzin TV ekibi tarafından kameraya çekilmiş olup, tüm kullanım ve yayın hakları Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti şirketine aittir. Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti izinsiz kullanılan görüntüler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

otomobil,araba,araba test,araba inceleme,otomobil inceleme,test sürüşü,benzin,benzintv,benzin tv,benzin magazin,burak ertem,skoda superb fiyatları,skoda superb 2020,skoda superb 2019,skoda superb premium,skoda superb yorum,skoda superb fiyat,skoda superb inceleme,superb kaç para,sıfır araba fiyatları 2019,sıfır araba kampanyaları,

Post a Comment

0 Comments