Advertisement

HARDDİSK TEST ETME PROGRAMI HDD SENTİNEL PRO 2020 NASIL KURULUR

HARDDİSK TEST ETME PROGRAMI HDD SENTİNEL PRO 2020 NASIL KURULUR Bu videomda harddisk test etme programı HDD Sentinel programı ile bilgisayarımızdaki dahili ve harici disklerin sağlık durumlarını ve bad sector olup olmadığını kontrol ettik. Bilgisayarınızın performansını doğrudan etkileyen ve donmasına sebep olan harddisk arızasını kurulumu kısa ve basit bu program sayesinde kolayca öğrendik. Umarım yararlı olmuştur. Bana destek olmak için kanalıma abone olup videolarımı beğenebilirsiniz. İyi seyirler..

-- HARD DİSK SENTİNEL PROGRAMI --






-DİĞER VİDEOLARIM -

YEREL DİSK C TEMİZLEME NASIL YAPILIR - 5 ADIMDA BİLGİSAYARINIZI HIZLANDIRIN ! ( PROGRAMSIZ)




WİNDOWS 10 SİLİNMEYEN PROGRAMLAR NASIL SİLİNİR KESİN ÇÖZÜM (2020)



uTORRENT İLE YABANCI DİZİ VE FİLM NASIL İNDİRİLİR & TÜRKÇE ALT YAZI EKLEME





Paradise Yazılım
Merhabalar öncelikle size Paradise Yazılımın size sunduğu konular hakkında bilgi verelim. Toplumumuzda ve tüm dünyada önemli yeri olan işimizde, eğitimimizde kısacası hayatın bir çok alanında kullandığımız bilgisayar hakkında eğitici ve öğretici video içerikleri sunuyoruz. Windows İşletim Sistemleri , Ofis Programları, Visual Studio da c# ile çeşitli örnekler , Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator örnekleri, android/ iOS, ve diğer tüm yazılımlar hakkında kurulum , yükleme ve sizin hayatınızı kolaylaştıracak sizi bilinçli bilgisayar kullanıcısı yapmak adına bir çok bilgiye videolarım dan ulaşabilirsiniz.


harddisk,hdd,hard disk,hard drive,hard disk drive,bilgisayar,harddisk testi,harddisk testi nasıl yapılır,hdd test programı,hdd test,hdd test nasıl yapılır,harddisk sentinel kullanımı,harddisk sentinel,harddisk sentinel pro,bilgisayarım yavaş,bilgisayarım donuyor,harddisk arızaları,harddisk bad sector,harddisk cızırtı sesi,harddisk çalışmıyor,harddisk external,bad sector,

Post a Comment

0 Comments